Bekir Sıtkı Özer Ortaokulu


Vizyon: Bilimsel teknolojilerin ışığında okuyan,okutan,özgür düşünen,sorunları çözebilen, başkalarının haklarına saygılı,ülkesine karşı sorumlu,toplumsal hayatın her alanında hukukun üstünlüğüne inanan, gelişime açık, çevre bilinci yüksek, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli insan yetiştirmek için eğitim öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak hem bilimsel hem sosyal yönde gelişmiş, yüksek ahlaki değerler kazanmış, küresel rekabete hazır yüksek ahlaki değerler kazanmış, küresel rekabete hazır örnek aranan bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda, Atatürk İlkelerine bağlı, Türk Milletinin değerlerini benimseyen, Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen, inceleyen, araştıran, sorgulayan, yüksek karakterli ve nitelikli bireyleri, çağın gereklerine uygun, akla ve bilime dayalı bir eğitim ortamında hayata hazırlamaktır.

Başarılar: 2012 SBS Derince okullar ikincisi (Puanı 351,407) 2012 Derince bilgi yarışması eğitim bölgesi birincisi Derince ikincisi.

Saatler: Sabah 08:50-15:20
Isınma: Okulumuz kaloriferli olup doğalgazla ısnmaktadır.
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (262) 223 63 14

Belgegeçer -

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://bekirsitkiozeroo.meb.k12.tr

Adres - İbni Sina Mh. Gülay Sokak No48 PK 41900 DERİNCE/KOCAELİ

Öğretmen :41
Öğrenci :650
Derslik :24
Atölye-İşlik :1
Çok Amaçlı Salon :1
Spor Salonu :1
Fen Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :3395
Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - İBNİ SİNA MAH.GÜVENLİK CAD. 41900 DERİNCE/KOCAELİ

Adres - İbni Sina Mh. Gülay Sokak No48 PK 41900 DERİNCE/KOCAELİ

Ulaşım Okulumuzun önünden geçen halk otobüsleri veya belediye otobüsleri ile ulaşım kolayca sağlanmaktadır.İl merkezinden gelecekler Kaşkaldere otobüslerine binmelidirler.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz KOCAELİ/DERİNCE İlçesinde bulunmakta olup il merkezine uzaklığı yaklaşık 10 Km, ilçe merkezine uzaklığı ise 1,5-2 Km’dir.